So I wonder?



Det ska komma en ny Sex and the City film! Wooooho ! Det jobbiga är bara att den kommer ut den 28 maj! :/ Får vänta lite till...

Idag är vi nog ganska glada för det är nämligen 100 dagar kvar nu tills vi tar studenten! :D ååh jag vill ha min mössa!!! När vi får hem dom så lägger vi upp bilder ;)
Och om det bara är 100 dagar kvar till stundeten så är det bara 116 dagar kvar till RHOOOOOOOOOOODOS!!! :D♥

Men nu ska jag fixa mig! 
Puss på er mina söta ♥
// Denise ;) 


Inte vill man missa den? ;)


Humor på hög nivå!


Tjuuuu!

FAN! kommer bara mer och mer snö.. :S vart är våren????????
Sitter och kollar på Sommaren med Göran just nu, har ganska tråkigt här hemma, ska nog plingelinga hem till Elin snart!
Helgen kommer bli trevlig tror jag :) Ska bli mycket mys och många skratt!!!
ÅÅÅÅh nu kysser dom varandra i filmen, tänk om man hade de så mysigt?
"Kaninen kan bitas"

Mys, mys, mys, bara mys i helgen!!! Avundsjuka? ;) Det ska ni vara! ♥
Puss puss!
// Denise



FIN!


Idrottslektion

Del 1!

Del 2!




Puss o kräm Elin ♥ 


ÅÅÅh friskis och svettis moves!


Alla Hjärtans Dag! ♥

Hej alla myspellar!
Visst är det tråkigt att va singel när det kommer sånna här helgdagar när det är meningen att man ska mysa extra med sin partner? Bara mysa med sin pojkvän eller gå på dejt och ha det mysigt. Många singlar får verkligen ångest över såna här dagar, och det är väldigt mycket klagomål över alla hjärtans dag. Varför??? Undrar Tre Brudar!!

Vi är singlar men inte deppar vi ihop för det :) Vi gör det bästa av saken istället och myser galet med våra älskade vänner! :D Det finns inget bättre än att va i sällskap av vänner som man älskar tycker vi! Så ryck upp er nu alla ni surputtar som bara klagar, ingen gillar en surpuppa! Gör något kul med era vänner istället, och försök se det positivt istället. :)

Vi såg Valentine's Day med Emelie, Sandra och Filip, och vi rekomenderar den till alla som gillar komedier, Valentine's Day är jättesöt och rolig!
Puss på er ♥ :) //Tre Brudar


Alla hjärtans dag


Mongon


Tänk vad mycket det kan hända på en fredagkväll

Tjoo!
Vi var ju ute igår, tråkigt nog åkte Elin hem :/ men vi kör nästa helg på lördagen igen!!! :D
I alla fall, först så var jag, Petra, Emelie, Malin, Sandra och Elise på Metro tillsammans med Ellen, Alex, Emma och Ida. Det var väl trevligt så länge det varade. Musiken var dålig, och de va inge kul helt enkelt. Men vi gav iväg oss till Ego istället, själv hade jag tappat lusten och ville hellre till 60! Men natten är ung, och vi hade kul! Drog sedan till donken och smaska i oss varsinn hamburgare!

Medans Petra och Emelie fräscha till sig vid spegeln på donken så fick jag och Malin två gloapor på oss. Ena killen bytte plats så at han kunde stirra på oss, det blev ett "hej" och sen "måste ni stirra på oss?" Vi gick i alla fall tillslut och önskade grabbarna en trevlig kväll! Träffade också Samah på donken, hon trodde att jag var full. Jag är ganska säker på att de va tvärtom ;)

Gick till tunnelbanan och i trappen sitter Tobias Lundmark med en glad kille! Den glada killen hette Fredrik Ahlberg och hade precis fyllt år. Han är även back i dif j18 och har nr. 59! Tänk vad mycket man kan få reda på ^^ Fin present hade han också fått också!
Stod och snacka med killarna ett tag innan vi gick ner till tunnelbanan. Åkte sedan till Slussen och mötte Calle där :) mycket trevligt! Åkte bussen hem och kom så småningom hem klockan 4 ungefär.

Hoppas er fredagkväll blev lyckad! ;)
Puss å hej ♥
// Denpan




Presenten var omtyckt?


Vi gillare!!!

Om jag nu inte är allt för kass på att räkna, så är det iaf MINDRE ÄN 70 SKOLDAGAR KVAR!! Tills vi får kasta våra studentmössor i luften och vara jävligt lyckliga över att vi har tagit studenten! Närmare bestämt 66 skoldagar är det kvar! Tänk då egentilgen hur många skoldagar som eventuellt kommer gå bort på grund av alla skivor som är mitt i veckorna! :D

Fortsätt kämpa, det är fan inte långt kvar nu!

DAGENS HISS!


Krya på mig...

Så sitter man här iklädd pyjamas. Skolan har börjat, och jag är inte där... För någon jävle har ju gett mig denna underbara förkylning! Vi ska ju ut ikväll!!! Och det kanske det inte blir nu... 
Dricker lite te och annat sånt där som mamma har sagt är bra att dricka. Orkar inte vara sjuk. Så jag kämpar för att bli frisk!

Denise har i alla fall fixat en snyggare header, kinesen i högra hörnan är jag, haha :)
Mer te-drickning blire för mig nu i alla fall. Sen ska jag nog gå och hoppa på Denise (som för övrigt är ledig idag) så att hon vaknar och håller mig sällskap :)

Min dagens diss blir att jag är sjuk!


Hej dååååååååååå ♥ / Peeetraaa



Ny header!

 


Det går fort tjejer ;) snart är vi där!!!

Nå vad tycker ni om nya headern? Lite bättre eller hur?

Puss från mig


Det ska bli förändringar!

Nu ska jag vara så jäkla kreativ så ni anar inte!!! ;D

Puss!
// Denise ♥

Såhär kommer Elin och Petra att se ut!


Onsdag

Vad har hänt idag?
Jo hämtat biobiljett med Elin och sen kommit 20 min försent till svenskan, gjorde absolut ingenting! Gåsen klarade sigg utan oss två ganska bra :)
Vi satte på vår fina Adolf idag igen och imorrn ska vi göra de igen!
Vi har bakat fantastiskt goda semlor också jag och Petra! MUMS! som Maria Montazami skulle ha sagt.
Just nu sitter jag och försöker plugga äcklig historia, funkar inte så bra för Petra sitter bredvid mig och spelar upp gamla filmer på mobilen. Låter som en älg som brölar ungefär.. Sandra sitter tyst som en mus och tittar intressant på det jag skriver :)

Idag är det jag som hissar och dissar! (fast Petra får hjälpa till)

Dagens Hiss!
Ingenting egentligen. Så det får bli vi som sitter här vid datan som är hissen!




Dagens Diss!
Äcklig historia...




Puss puss på er! ♥
// Denpan


10 februari

Blir ett kort inlägg idag! Min buss går om 20 minuter ungefär, med den bussen åker jag mot hötorget, (får ju byta därimellan) I alla fall! På hötorget ska jag och Elin vandra ner mot biografen Saga, där ska vi hämta ut våra biobiljetter till VALENTINE'S DAY!!!! WOOOOOOOOO!!! Alla hjärtans dag blir lyckad ändå!!!
Sen är det skola... med gåsen...

Puss puss
// Nisen ;) ♥


Tre Brudars Hissar!

 Idag passar vi på att Hissa för Adolf!
Varför bara fika i stan, när man kan fika i skolan varje dag?
Nu kommer vi i M07 dricka te och snabbkaffe tills vi spyr. Kanon! :D


 
♥ Vi ser fram emot att sätta på honom om och om igen :) ♥


(Psssst! Bilderna är stulna från Denpan ♥ <-- Läs! )

 


MUUUUUUMMMSS!!!!

Fan, Elin har gjort mig helt galet sugen på en grej! Hon behövde inte ens visa upp de lr ngt de räckte med ett sms från Denise där det stod: Elin äter morotskaka :)
NU ÄR MOROTSKAKA DE ÄNDA JAG HAR I TANKARNA! Helt sjukt. Har typ aldrig insett att det är gott. Det finns mycket gott men just nu vill jag bara baka en kaka med morötter i :O


GEEE MIG!
Blir baka ngn dag snart, men först på onsdag blire semelbak :D

Ät morotskaka / Petroooo <3


Hockeyyyy


"-Hej jag är också hockeytränare!"

Tre Brudars var på hockey ikväll men det gick tyvärr inte så bra för vårt kära AIK. Men vi vet att de tar igen det nästa match :)
Annars idag så har vi spanat in några olika tattueringsställen och jämfört priser och så, för snart är det dags wooooo!!! :D
Hoppas alla har en bra fredag, puss! 





Nu kör vi igång igen !

Tack till vår kära läsare! Du är trogen och det gillar vi brudar!
Just nu sitter jag och Elin och tar reda på fakta om Burmakonflikten, dundun! Det är jobbigt och det känns som en finne i arslet :O fy fan helt enkelt. Så vad ska vi göra idag... Jo jag själv ska rida, Elin ska köpa anteckningsblock och laga middag, jag föreslog pannkaka, för det är gott och enkelt, haha :)

Aj aj, inge bra, nu föreslår Elin att vi ska gå på Moda bar och kolla på aladdin. :O busigt, men det ska vi göra nån gång! Nästa onsdag kanske? Någon som ska med???

Dagens tips från Elin:
Gul snö kan vara öl :O
Och det börjar bli dags att köpa biljett till vår grymma skiva :)
Mjau!

Pussar från både Denise och Elin ♥


RSS 2.0