RHOOOODOS!

Oj oj, dalig uppdatering.... Men har ar vi nu i alla fall! ;)
Det har hant en hel del men vi orkar for tillfallet inte ta allt i detalj, det skulle bli for mycket men vi kommer uppdatera nar vi kommer hem eller en annan dag. Nagot vi kan beratta just nu ar att det ar bra drag har och att det var roligt att vara tillbaka och traffa alla skoningar fran forra aret. :)

Vi har solat en massa och lite annat, och det kommer vi fortsatta gora i 2 veckor till :)
Vi kan ju namna till alla brudar dar hemma att har finns det massa snyggingar! Och vissa har till och med fatt en liten lat, mer om det senare! Nu maste vi kila!

Puss och hej fran oss pa Rhooooodos :) ♥

Det finns vissa...

.. Jävlar som är riktigt morgonpigga och är uppe nu, och det finns vissa jävlar som väcker en mitt i natten för att någon fyller år! Men det finns också vissa jävlar som är uppe nu för att de ska fara till världens skönaste ställe den här morgonen, Rhodos! Och sånna jävlar det är vi ;)

Äntligen är dagen kommen och så som vi har längtat! Fast det känns inte än! Men det dröjer nog inte så lång tid kvar innan de härliga pirret kommer när man ska fara utomlands.

Empan sover nog för tillfället, men vissa har ju 10 minuter till Arlanda också! Tillskillnad från oss andra 3 brudar som har en dryg timma och fara! Vi sitter här nu vid bordet och är sjuukt trötta, och vi ser nog säkert sådär lagom snygga ut oxå. Men fan gör de :D Ingenting! Haha För vi ska åka till Rhodos! Hihihi!

Hoppas ni inte får det allt för regningt här i Sverige, ni som valt att stanna kvar här, hehe!!
Ha det så jääkla bra, för DET SKA VI!
Puss o kram hela dan
Petra - Elin - Denise ♥


I'm gonna have a real good time!


WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!


Trööööött

Får man strypa kunder? Eller typ slå till dom och skrika på dom eller nåt? Seriöst jag fick sån jävla panik idag på jobbet :S Andra gången jag står i delin själv får jag cpkunder på mig :S vissa burkar va snälla men det finns en riktig jävel som alltid ska ha en jävla massa rabatter :S idag för att han fick så lite räkor, sen när han väl fick lite rabatt kommer han tillbaks och klagar på vad de kostar ändå :O hur fräck får man bliiiiiiiiiiii?????? JÄVLA IDIOT Asså!
Sen blev det en sjö utanför delin också för att frida gjorde rent fiskdisken. Så kommer kunderna och säger "Oj då, det är visst blött här!" NÄHÄ säger jag dåå som står och skrapar bort Siljan som sträcker sig enda fram till köttdisken!!! blir så jävla trött ibland :(
Tur att Jocke kom och gjorde mig glad under det hemska passet i alla fall :)

Sitter och vilar och kollar på Rush Hour just nu ska börja städa snart.. Och imorrn blir det upp aptidigt, hehe men dagen ska gå så jävla fort då har jag bestämt :) Sen är det bara Rhoooooooodos kvar!

Så nu har ni fått veta min kväll, hoppas er blir är bättre! :)

Puss!
// Denise


Linnex!


Linnex! För dig som vill ha röda fläckar på valfri kroppsdel!

Har tagit Linnex för mina jävla axlar och nacke, bränner ganska bra där bak kan jag säga, men det känns faktiskt mycket bättre samtidigt ^^


Ser lite värre ut i verkligheten, dålig kamera ni vet :P


Final countdown!

Tjeeena! Idag ska Denise och jag bege oss till Sickla, Denise behöver nya dojjor. Aah vi fixar såklart! Sen ska jag kika efter smågrejer som kanske kan vara nödvändia på resan. Efter detta lilla shopping ärenede så kommer de bli fortsatt förberedande packning och städning, liksom inte lång tid kvar. Sen blir det jobb :( trist men aa de får ju tiden o gå lite med tanke på att man slutar 21.20. Elin vet jag jobbar idag med och jag tror detsamma gäller Emelie! Slitsamt men lönsamt!

Final countdown då, de e bara 1 dag kvar typ och sen natten till söndag då drar vi igång med att få ihop det sista och bege oss till Arlanda :D



Kanske Gate 12 :S


Tubtopp = Naken?



Jag har märkt en sak nu efter att ha kollat igenom lite bilder. Tubtoppen är ett riktigt farligt klädesplagg på fester. För man blir ju oftast lite rund om fötterna och man känner inte riktigt hur linnet börjar glida ner sakta :S Tillslut så har man inget linne på sig :O Naken helt enkelt! Även fast man har en bh men man blir ju fortfarande naken för bhn brukar gilla att följa med linnet! Farligt men snyggt när det väl sitter på ;) kankse bra vissa stunder med.. eller vad tycker ni?


Åh till Rhodosstad styrde vi vår tredje resan!


Rhodos ska de va!


Baben premiärbloggar!

Baben här! Fixade ihop ett litet inlägg nyss, men som oerfaren bloggare råkade jag radera allt. Men nu glömmer vi det och ser framåt istället. Framåt? Vad finns där framme i framtiden? Eeeehhhh, svårgissat? NOT! RHODOS BABY! Jag vet att det är mycket surr (kunde inte låta bli, babes) kring detta, men det är inte alls konstigt.. vi har väntat sedan början på Januari och det är klart som faen att vi är råtaggade nu när det endast återstår 82 timmar & 35 minuter!

Bilden visar en superglad Baben i Magaluf last summer
Over n' out!





Boro naecho dorean potooo!

Vi tjatar vidare om att vi åker snart! Hehe, man kan ju inte riktigt rå för att man längtar så galet! När vi ialla fall kommer ner har vi bestämmt att vi åter ska träffa vår käre gubbeligubbeli som vi kallade han :) En mycket trevlig liten gubbe i en liten butik med det mesta. Vi blev lite förtjusta i han och vi hoppas han kommer känna igen oss denna tredje gången vi kommer ner och att han kommer gilla Emelie lika mycket som han tyckt om Ellen och Sandra som också varit riktiga rhodosraggare! Här då vår lilla gubbe!



Det står kan jag få en gratis drink på grekiska, dock tror ja inte att stavningen är speciellt korrekt men så låter det ialla fall!

JAMAS!!!

Packar lite å så..


Detta är bara cremer och annat shiet som ska med!

Nu har i alla fall jag och Petra börjat plocka fram alla saker och se vad det är som fattas! Hittills har vi det mesta men lite saker kvar :) Ipoden med Rhodoslistan dunkar för fullt i högtalarna och det känns jävligt bra. Nu är det ju bara 4 dagar kvar!
Varför vi börjar så tidigt är för att vi båda jobbar fredag lördag och då blir det tajt med tiden!

Puss puss ♥
// Denise



Får man känslor eller!!??

ALLA är grymt taggade inför vår resa, känner verkligen att de här kommer bli grymt härligt! Endast 4 daga kvar! Helt galet.. Sitter här nu hemma hos storasyster, passar alla småbarn som är såååå söta :)
Lyssnar även lite på en grymt bra låt som kommer att få hänga med ner till Rhodos där vi ska spela den för fulla muggar ;)

/ Petraaaeeenaajs!

Rhodos BABY!

Wowowowoow! Take it easy! Har hört lite nyheter, men säger inte vad! Idag ska Rhodosgänget fika och prata om saker. En kompis är där nere just nu och han ska vi träffa och ha kul med :) David heter han och  så här blev det första gången vi träffa han. Det som händer på Rhodos stannar på Rhodos! ;)




3 alternativ! Ni väljer!

1.
2.
3.


Nytt och fräscht!

Hej alla babes! Nu är headern helt omgjord och nu är det bara dags för oss att börja underhålla er. Det som kommer dyka upp härnäst är vår resa till Rhodos den 20 juni, innan dess ska vi bara packa, jobba och fixa det sista!

Puss hej
// Denise ♥

Baben joinar!

Hej! Vi åker ju till Rhodos om 8 dagar, vilket betyder att den här bloggen kommer att fyllas med roligheter! Men eftersom att vi tre brudar inte åker helt själva så måste vi ju självklart klämma in en fjärde brud ;) Så under Rhodosresan kommer bloggen att uppdateras till Fyra brudars blogg! Härligt va?! :D

Vår fjärde brud heter Emelie men kallas Baben, inte som i babe utan som Babben fast med ett b, och hon är 19 år och har varit på Rhodos förut men med sin familia då. Förra året var hon på en trip till Magaluf tillsammans med några tjejkompisar :) Så festa kan hon ;) (Men inget slår Rhodos!)
Så nu ska hon få uppleva något hon aldrig upplevt! ;)
Och här har vi snyggingen själv...



Baben ♥


Här är vi som åker ;)
Emelie, Petra, Elin och Denise ♥


veckans fråga!

Vart kan man köpa färdigskivad lök?

13 dagar!! ♥♥♥


RHODOS!! ♥♥♥♥


Bilder från vår partyvår!

Känns så konstigt egentligen, allting.
Alla dagar som vi räknat ned til under hela våran, allt det är klart och gjort nu.
Alla skivor som vi festat galet på (blev 8 skivor totalt för oss gryyymt!).
Mösspåtagningen som vi alla jobbat så hårt med är avklarad.
Balen har vi varit och haft det underbart på.
Studentdagen har tillochmed redan varit, och slutskivan förstås.
Allt gick så fort..

Så många minnen! Helt sjukt att vi aldrig längre kommer va i TG.. Alla dagliga rutiner förändras nu. Kommer inte träffa alla söta vänner varje dag, inte spana på våra kära fotbollstvåor ;)

Lite bilder från våren :)













♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥






FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!

FY FAN VA VI ÄR BRA!! IMORRN SMÄLLER DE!!!

4 JUNI 2010 TYRESÖ GYMNASIUM

WOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOO!!!!!!

Sjung om studentens lyckliga daar! Låt om oss fröjdas i ungdomens våår
Än klappar hjärtat med friska slag, o den ljusnande framtid är vååååår!!!! ♥♥♥



♥♥♥


Vad är en bal på slottet?

Vänta lite, vänta! Fattar ni att vi tar studenten om 3 dagar???????!!!!!
Imorrn är det den stora balen på slottet :O jag ska se till så att någon snäll gris fotar oss :) Så ni få se hur snygga vi är när vi ska på fest ;) låter väl bra?
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH Längtar till fredag, skoja inte!

Puss puss
tvilling numero 2 ♥


Imorrn kommer vi alla se ut som askungen!


RSS 2.0