Alfons, Daisy & Grisen ♥


Titta va sööööööööööt! Varsin sån här mops ska vi skaffa oss!


Salong bajs betong

I det här inlägget ska vi snacka SKIT! Så vi kör igång med en gång.
Idag var det dags att fylla i tattisen, och vi tre begav oss till Salong betong. Vi kommer fram och förklarar hur det ligger till och att vi vill göra linjerna fylligare då vi upplever dem tunnare än vad vi hade önskat oss från början, alltså en ifyllning skulle sitta fint!

Kunden har alltid rätt, eller är det inte så man brukar säga? Tydligen inte hos Salong ät mitt bajs betong! Nej för Herr jag har jobbat med det här så jävla länge! tyckte minsann att han inte ansåg att de hade gjort något fel och därför är inte ifyllning av tattuering aktuell, då får ni betala, var vad han sa till oss, han som har jobbat med det här så jävla länge att han kunde bedöma det åt oss.
Han var riktigt noga med att säga att han har mycket mer erfarenhet än oss om tattuering, som att vi inte fattar det eller?? Vi vet väl också att vi inte vet särsilt mycket, men han behöver inte vara aggressiv för det.

Vi var mycket tydliga och klara med vad vi ville, men icke sa nicke! Ingen ifyllning fick vi för de hade inte gjort något fel minsann. Om han bara hade förklarat på ett trevligt sätt för oss vad problemet vad så kunde vi ha tagit det, men han var så aggressiv på en gång.

Vill bara göra det jävligt klart och tydligt att Salonog betong är ingenting vi vill rekomendera! Och för då dem som planerar tattuering, var riktigt noga med på Salong betong att förklara redan första gången ni är där och gjort tattueringen att ni inte är nöjda. För annars kan ni inte räkna med att få komma tillbaka och få fylla i! Helt ärligt, hur kan dom tro att man ska se på en gång när man är nytattuerad att man inte är nöjd? Det är svullet rött, riktigt svårt att avgöra.

Vill också tillägga att hon som gjorde vår tattuering inte ska ta åt sig, för Annie var riktigt gullig mot oss! Men du din jävla jag som har jobbat med det här så jävla länge, du kan ta och köra upp din salong någonstans och ta och byta jobb för du verkade vara ganska less på det. Kanske därför du va så jävla (som han själv utryckde sig väldigt många gånger) otrevlig mot dina kunder!

Hoppas du trampar i riktigt mycket bajs den här våren! 

 


Titta, hästen Dala!


Något vi brudar gör ;)


Man bara vet

Ibland så bara vet man saker. Det finns ingen fakta eller logik, man bara vet.
Och jag vet att det är föralltid.♥

 
Annars, så som sagt håll utkik för studentmössorna!
Vi har en säker källa på att de kommer till skolan denna vecka! Woooo :D

// Elin ♥


DENNA VECKA!

Denna vecka har vi mycket att stå i! Massa plugg nu innan lovet och annat tråkigt.. tatueringen ska fyllas i, vilken dag vet vi ej än. Sen ska det shoppas en massa och gå ut etc. Och nästa vecka på onsdag? torsdag? börjar lovet :D Härligt, härligt!!! ♥

Hör upp alla 3or på tyresö gymnasium! Vi vet att våra fina mössor kommer DENNA VECKA! Och låt oss påminna er om att mösspåtagningen inte är långt borta! Hoppas alla kommer med fina uppträdande ;)

PUSS ♥


Rolandz!


Inte långt kvar nu

Högt ärade läsare!
Idag tänker jag ta upp Rhodos igen! Bästa partyön på detta jordklot! :) Sitter nämligen och lyssnar på Edward Maya's låt Stereo Love. Undrar om den kommer att spelas mer på Rhodos i år eller mindre? Den har ju blivit en hit nu här i Sverige men vi brudar upptäckte dragspelslåten mycket tidigare ;)

I alla fall! Idag är det endast 93 dagar kvar tills vi tjejer lämnar detta tråkiga land och låter oss gå loss helt galet nere på ön! Som ni vet ska vi vara där hela 3 veckor i rad! Ska bli så underbart!
Så snart april börjar så kommer denna termin att vara snabbt över! Mösspåtagning, massa skivor och sen är det slut den 4 juni :O och då mina vänner, är det bara 16 dagar kvar ;)

Puss puss på er!
// Denise


Bargatan


Lördagkväll

Tre Brudars! :D


- ♥♥♥ -

Fast det är natt och det är ganska kallt
så är det solsken där jag går
Hon sprider solsken överallt

Ja det är solsken där jag går
Hon sprider solsken överallt

Nanana na naa


<3 <3 <3


Forever


Låt den rätta vinna melodifestivalen!



Läste precis aftonbladet och ser att det står att Anna Bergendahl är tippad som vinnare! :O GLÖM DET FÖR FAN! Rösta på dom som är bra istället!

Lovar att om Darin vinner så kommer Sverige att vinna allt! Eller skicka söta ekorrgoset som Josefin Craaford kallar Eric Saade! Skicka vem som helst, bara inte Sverige skämmer ut sig igen!

Bild 24.jpg
Bild 6.jpg
Bilder från Aftonbladets.se


Längta, längta, längta!

Fasiken vad vi längtar till studenten! För er som inte har koll på dagarna är det faktiskt bara 83 dagar kvar tills vi på Tyresö Gymnasium går ut!

Lyssna på låten!





"Åka, åka, åka, åka på lastbilsflak!"

Tonight I'mma let you be the captain


Solen skiner :D


Uppdatering

28 dagar kvar till Påsklov! = 4 veckor kvar!
61 dagar kvar till M07's studentskiva! = 9 veckor kvar!
81 dagar kvar till E07's stundentskiva! = 12 veckor kvar!
91 dagar kvar till Studenten! = 13 veckor kvar!
107 dagar kvar till Rhodos! = 15 veckor kvar!


SKÖÖÖN!



 - Albin, har du träffat den här tjejen senare? - Ja hon går i min klass.
Sen kommer asskönt garv!


Nu ska det fullbordas!

Nu har vi tjejer bokat en tatueringstid! Känns sjukt bra, och det kommer bli så jävla nice!!!! :D Love it ♥
Nästa onsdag smäller det! Bilder kommer garanteras ;)
Puss på er!


Rhodoooooos!

Lägger ut lite låtar som påminner lite om Rhodos förra året! Tänker tillbaka och ser grymt mycket fram emot årets kommande resa!





Bara bra minnen!

Tjuluuuu!

Utelåst

Hej i vintermörkret!

Låset på min ytterdörr är sämst! Det har typ svällt ellet nått, och mina nycklar passar inte längre.
Fick ta mig in genom bakdörren. Vägen dit var en äventyr genom 1½m snö.
Sämst! ^^






Ha det bra alla mystomtar! :) <3


RSS 2.0