Salong bajs betong

I det här inlägget ska vi snacka SKIT! Så vi kör igång med en gång.
Idag var det dags att fylla i tattisen, och vi tre begav oss till Salong betong. Vi kommer fram och förklarar hur det ligger till och att vi vill göra linjerna fylligare då vi upplever dem tunnare än vad vi hade önskat oss från början, alltså en ifyllning skulle sitta fint!

Kunden har alltid rätt, eller är det inte så man brukar säga? Tydligen inte hos Salong ät mitt bajs betong! Nej för Herr jag har jobbat med det här så jävla länge! tyckte minsann att han inte ansåg att de hade gjort något fel och därför är inte ifyllning av tattuering aktuell, då får ni betala, var vad han sa till oss, han som har jobbat med det här så jävla länge att han kunde bedöma det åt oss.
Han var riktigt noga med att säga att han har mycket mer erfarenhet än oss om tattuering, som att vi inte fattar det eller?? Vi vet väl också att vi inte vet särsilt mycket, men han behöver inte vara aggressiv för det.

Vi var mycket tydliga och klara med vad vi ville, men icke sa nicke! Ingen ifyllning fick vi för de hade inte gjort något fel minsann. Om han bara hade förklarat på ett trevligt sätt för oss vad problemet vad så kunde vi ha tagit det, men han var så aggressiv på en gång.

Vill bara göra det jävligt klart och tydligt att Salonog betong är ingenting vi vill rekomendera! Och för då dem som planerar tattuering, var riktigt noga med på Salong betong att förklara redan första gången ni är där och gjort tattueringen att ni inte är nöjda. För annars kan ni inte räkna med att få komma tillbaka och få fylla i! Helt ärligt, hur kan dom tro att man ska se på en gång när man är nytattuerad att man inte är nöjd? Det är svullet rött, riktigt svårt att avgöra.

Vill också tillägga att hon som gjorde vår tattuering inte ska ta åt sig, för Annie var riktigt gullig mot oss! Men du din jävla jag som har jobbat med det här så jävla länge, du kan ta och köra upp din salong någonstans och ta och byta jobb för du verkade vara ganska less på det. Kanske därför du va så jävla (som han själv utryckde sig väldigt många gånger) otrevlig mot dina kunder!

Hoppas du trampar i riktigt mycket bajs den här våren! 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0